Spidrom Glass

Termopane cu izolare acustica

Atunci când vine vorba de confortul în casă, izolarea acustică joacă un rol esențial. Fie că sunteți în mijlocul unui oraș aglomerat sau locuiți lângă o zonă cu trafic intens, geamurile termopane cu izolare acustică vă pot oferi un refugiu liniștit. Acest articol va explora beneficiile termopanelor cu izolare acustică și cum să alegeți opțiunea potrivită pentru locuința dvs.

Fie că este vorba despre un geam simplu sau de unul dublu sau triplu, toate geamurile au o valoare a izolației acustice. Această valoare, măsurată în decibeli conform standardului european EN 12758, indică capacitatea geamului de a reduce zgomotul din mediul exterior. Cu cât valoarea izolației acustice este mai mare, cu atât geamul oferă o protecție mai bună împotriva zgomotelor nedorite.

Pentru a îmbunătăți izolația acustică, o opțiune excelentă este utilizarea geamurilor laminate în configurarea pachetului de geam termoizolant. Aceste geamuri laminate sunt compuse din două foi de sticlă între care se află un film special numit PVB (polivinilbutiral). Acest film are proprietăți excelente de absorbție a sunetului, contribuind semnificativ la reducerea nivelului de zgomot intrând în locuință.

Pentru a obține cea mai bună izolație acustică, vă recomandăm să optați pentru geamurile laminate cu folie PVB special concepute pentru izolare acustică. Aceste produse pot fi găsite în gama de produse a reputatului producător Saint-Gobain Glass sub denumirea de Stadip Silence.

În concluzie, pentru a vă bucura de o locuință liniștită și relaxantă, geamurile termopane cu izolare acustică sunt soluția ideală. Alegând geamurile laminate cu folie PVB specială pentru izolare acustică, veți aduce în casa dvs. confortul dorit, eliminând zgomotele din mediul exterior. Pentru cea mai bună izolare fonică, alegeți calitatea și experiența oferite de geamurile laminate cu PVB Stadip Silence de la Saint-Gobain Glass.